luni, 2 aprilie 2018

Femeia, mereu e ea de vina....

Cea mai trista zi din viata unei femei este atunci cand barbatul pe care il iubeste, ii spune:,, noi doi avem o relatie?,, Cel mai trist lucru este sa inteleaga ca nu e demna de niciun barbat.
Cel mai dramatic lucru este sa inteleaga ca pe oricine ar cauta toti o vor pune la zid, o vor judeca, o vor jigni din cauza unui trecut in care a cazut victima propriilor sale alegere, propriilor sale greseli.
Cel mai rau lucru este sa nu reuseasca sa se ridice in picioare si sa calce peste toate jignirile si reprosurile auzite mereu de la orice barbat cu care ar fi vrut sa reia viata de la zero.


Nu orice femeie este privilegiata sa aibe fericire, sa fie demna de un barbat, nu poate fi femeie si sotie simultan, nu poate fi capabila sa aibe o casnicie zdravana pana la final. Nu orice femeie poate avea norocul sa stie sa respecte si sa iubeasca fluid si consecvent, nu orice femeie e aleasa pentru bucuria unei familii frumoase si implinite.
Nu orice femeie poate fi gospodina si mana de fier in casa, nu orice femeie poate fi de cariera, nu orice femeie poate fi si scriitoare si femeie de casa, mama responsabila si iubitoare, sotie fidela si capabila sa tina barbatul ei soar in patul ei....nu e facuta pentru toate lucrurile astea.
Cand lucrurile o iau pe aratura si totul se termina dramatic femeia este pusa la zid, jignita si condamnata. Ea, doar ea e mereu de vina, doar ea e cea care greseste.... ca nu a stiut sa faca cand a trebuit ce a trebuia...
Viata trebuie traita cu bune cu rele...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...