marți, 30 mai 2017

Mamicisme

Am citit atat de putin in ultima vreme de ale mamicismelor incat mi-am dat seama ca am pierdut postari bune si foarte bune.
In viata fiecarei mamici, indiferent de situatie ei amoroasa sau nu va trebuie sa se lase pe locul 2 si trebuie sa accepte ca anumite lucruri nu pot fi neglijate.
Oricat de frustrant devine uneori si poate trist va trebuie sa treci la un alt nivel.
In acest nivel va trebuie sa inveti sa devii matur si realist. Sa lasi idealurile sa se duca. 
Viata cu 2 copii uneori poate fi seaca, poate fi frustranta, poate fi obositoare...dar poate deveni si se poate transforma intr-o viata frumoasa pline cu zambete, pupici, imbratisari si multi de ,,te iubesc, mami,,!
A cui e vina? 
Pai a ta mami... unde e iubire multa si multi pupici va fi si reusita!
Garantez!


Un articol citit azi pe un blog foarte cunoscut in lumea mamiciei m-a trezit un pic la realitate.
Sa stiti ca multe aricole scrise pe bloguri de mamici nu rezoneaza cu mine. Dar unul din blogurile de curand descoperite m-a facut mai atasata de zambete, pupici, imbratisari si multe de ,,te iubesc, mami,, si viata s-a schimbat enorm de mult cu 2 copii. Zilele au devenit altfel, mai frumoase si oboseala parca a fugit la ea acasa.

Fara nicio urma de reclama mascata.
Un articol care chiar te trezeste instant... poate mai era ceva de adaugat dar... esenta si printre randuri conteaza sa o intelegi



Pentru ca se apropie 1 iunie... sper sa ne gasim o locatie din lista urmatoare:

Un comentariu:

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...