miercuri, 22 martie 2017

Trecutul care nu e al tău lasă-l

Când simti că lucrurile par să se năruie în jurul tău, aminteşteţi cele mi frumoase clipe şi momente care nu te-au rănit şi nu te rănesc atunci când ţi l-e aminteşti. Iubeşte acele momente care azi te poate face să zâmbeşti.
Aminteşteţi pasiunea ta pentru care ai muncit atât, pe care ai reuşit s-o relizezi în final.
Lasă amintirile triste, să nu mai cazi pradă lor, nu lăsa un trecut care oricum nu mai poate fi schimbat, greşeli care nu mai pot fi reparate nici măcar cu un ,,iartă-mă,,.


Trăieşte activ un prezent care te poate motiva să o iei de la capăt pentru un viitor mai bun.
Iartă tot ce e in jurul tău rău, vorbe rele şi grele. Iartă trecutul şi acceptă-l aşa cum a fost el, aşa a fost să fie. E vorba de soartă care poate ai fi putut sau nu interveni.


Multumeşte pentru ce ai, mulţumeşte cuiva sus la cer şi ascultă ce vre inima.
Fii fericita şi fără niciun cuvânt de iubire, fără nicio îmbrăţişare, fii fercită fără o iubire in viaţa ta, fără o vorba frumoasă, fără alinturi şi răsfăţ. Fii fericită că exişti şi nu pierde raţiunea de a fi, gândul că timpul se poate opri şi nu ar mai exista ziua de mâine ca să poţi face şi altceva deosebit faţă de ce ai făcut până acum.


Fiecare zi din viaţa ta poate fi începutul unui acel ,,ceva,, care te poate scoate din ceea ce simţi acum: pierdută, depresivă şi rătăcită.
Trage linie şi ai curajul să o ieid e la capăt oriunde ai fi şi cu oricine ar fi lângă tine doar fizic. Nu mai trage de un trecut să reînvie în prezent. Acel trecut nu îţi aparţine. El nu face parte din viaţa ta. Tu nu eşti ,,aleasa,, lui pe viaţă. Ia-o de la capăt, dar tu cu tine. Nu căuta braţele altcuiva să te salveze de un trecut dureros. Va vedea în tine doar o victimă nu o persoană rănită şi supărată pe destin.
Schimbă-te pentru tine şi nu pentru altcineva, nu folosi nici măcar clişeul: ,,o fac pentru copii,,.
 Nu merge aşa. Trebuie să te schimbi pentru tine şi doar pentru tine să fii tu bine. Fiind bine, vei emana cu timpul şi celor din jur stare de bine.



Nu lăsa rănile, greşelile şi orgoliile, disperarea şi reproşurile să te tragă în jos. Lasă-le acolo în trecut. Acolo le este locul. Nu mai amesteca durerile unui trecut cu prezentul. Şterge tot cu buretele. Acum, aici tu cu tine eşti. Simte+te bine tu cu tine ca să poţi merge mai departe.
În momentele astea nimeni nu te va consola şi nu îţi va iubi trecutul şi greşelile. Nu va fi cu tine când simţi că nu mai poţi. Nu uita trecutul, acel trecut dureros trebuie să rămână acolo unde îi este locul.
Fii puternică! 

Un comentariu:

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...