sâmbătă, 26 noiembrie 2016

Lasi timpul sa cada in gol?

Cat mai e timpul si unde este pentru tine?


Cat il mai irosesti si il mai lasi sa cada in gol fara rost?

Cum lasi sa treaca pe langa tine timpul fara sa te intrebi cate lucruri merita sa le faci, sa le bagi in seama si sa te preocupe mai mult valoarea si frumosul lucrurilor din jur?
Care e principiul pe care tu iti ghidezi intreaga existenta? Care mai sunt valorile dupa care te ghidezi sau nu ai asa ceva?

Timpul sa construiesti totul de la zero. Principiul de baza al vietii tale sa fie construit doar pe ceea ce iti place tie si doar tie. Nu te lasa influentat de ce spun vocile din jur.



Lumea de azi e o ca o sugativa a ceea ce faci si a ceea ce spui. Priveste in urma si lasa dramatismul in gradina lui.
Umple clipele de ganduri frumoase, ganduri constructive si pline de valoare. Ia din jur ceea ce iti poate fi de folos in drumul tau catre valorile interioare.
Lasa in urma iluziile, sperantele si proiectele. Lasa in urma oamenii care cred ca tin globul pamantesc intr-o mana. Iarta-ti greselile si esecurile.

Citeste ceea ce iti place si nu ceea ce ti se spune sa citesti. Nu mai cere pareri nimanui. Nimeni nu e mai sincer cu tine decat tu cu tine. Nu mai asculta povesti.

Sunt oameni plini de vanitati, malitioasi si plini de ei. Oameni care se cred superiori. Oameni cu rautate mascata. Oameni care cred ca pot fi cei mai din cei mai.
Tu sa nu fii ca ei, niciodata!!!
Ocoleste-i cat poti si cum poti.



In drumul meu am intalnit astfel de oameni, din pacate, multi formati de vechiul sistem. Multi oameni prefacuti si plini de ei doar prin faptul cau au avut cine intr-un anumit moment sa-i ridice. Unii uita de unde au plecat si cine au fost. Altii se cred superiori doar ca au invatat mai mult decat tine.
Informatia se spune ca iti da putere. Puterea iti ingamfare pe care o poti atasa imaginii tale sau nu.
Fii simplu. Fii puternic. Fii tu. Citeste, dar nu te crede ceea ce nu esti si nu ai fost niciodata la final. Fii un om simplu, chiar daca te imbogatesti informational.
Apara valorile nationale si fii mandru de locul in care esti.



Fa-ti timpul sa nu cada in gol. Golul ala doare. Nu astepta sa-l umple cineva in locul tau.
Invata sa-l umpli singur. Nu te agata de persoane. Ele nu sunt disponibile atunci cand tu chiar ai nevoie acuta de ele.

Ce sa faci? Mergi si uita-te in jurul locului in care traiesti.
 Nu e cumva nevoie sa schimbi ceva?


surse foto:
google image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jurnalul unei femei simple

   (adus in blogosfera românească de către  Corcodusa ) Astazi, 1 Martie, prima zi din luna si inceputul primaverii, zice lumea din trecut. ...